Παθολογικό Ιατρείο


 
Η παθολογία είναι η βασική κλινική ειδικότητα με αντικείμενο την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των νοσημάτων των ενήλικων ασθενών.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του παθολογικού ιατρείου μας ο ασθενής αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και συστηματικά, με λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού, φυσική εξέταση και συνολική αξιολόγηση των συμπτωμάτων του, η οποία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σωστής διάγνωσης και αποτελεσματικής θεραπείας.

Έμφαση δίνεται στην πρόληψη των διαφόρων ασθενειών, στη διατροφική καθοδήγηση και γενικότερα στη βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας, ευεξίας και κατά συνέπεια της ποιότητας ζωής.
 

To ιατρείο μας διαθέτει διαγνωστικά εργαλεία όπως:

 
Tεστ υπνικής άπνοιας (portable sleep diagnosting testing)
 

Tεστ υπνικής άπνοιας

 

(portable sleep diagnosting testing)

 
Απευθύνεται σε ασθενείς παχύσαρκους ή ασθενείς που ροχαλίζουν και εμφανίζουν τα εξής συμπτώματα:

  • Eπίμονους πονοκεφάλους
  • Υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Ασθενή μνήμη
  • Συμπτώματα ...
  •  Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
Αναλυτή σύστασης σώματος Tanita
 

Αναλυτή σύστασης σώματος Tanita

 
Χρησιμοποιείται κυρίως στο διαβητολογικό ιατρείο και στο ιατρείο παχυσαρκίας. Στα πλαίσια του παθολογικού ιατρείου χρησιμοποιείται για τη διαφορική διάγνωση αύξησης βάρους σώματος και τον προσδιορισμό της προέλευσης της αύξησης αυτής (λίπος, υγρά) καθώς και για την εκτίμηση του σπλαχνικού λίπους, σοβαρού αίτιου πολλών μεταβολικών διαταραχών.
 
 
 
Πελματογράφο EPS COMEX
 

Πελματογράφο EPS της COMEX

 
Επίσης, χρήσιμο εργαλείο για ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα (πόνους στα γόνατα, στην πλάτη ή στη μέση) καθώς και για ασθενείς με διαβήτη ή παχυσαρκία.
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με την ιατρό
 
 
Όνομα
 
*
 
 
 
Email
 
*
 
 
 
 
Τηλέφωνο
 
 
 
Μήνυμα
 
*