Διαβητολογικό Ιατρείο


 
Στο πλαίσιο λειτουργίας του διαβητολογικού ιατρείου:

O ασθενής αντιμετωπίζεται συνολικά. Λαμβάνεται πλήρες ιστορικό, γίνεται μέτρηση των σωματομετρικών του χαρακτηριστικών, ανάλυση σύστασης σώματος με τον αναλυτή Tanita σε περιπτώσεις με συνοδό παχυσαρκία καθώς και κλινική εξέταση με ιδιαίτερη έμφαση σε τυχόν επιπλοκές του διαβήτη.

Λεπτομερής είναι η εξέταση των ποδιών, με όλα τα ενδεδειγμένα διαγνωστικά τεστ (βιοδιαθεσιόμετρο, μονοϊνίδιο κ.λπ.) καθώς και πελματογράφημα σε περιπτώσεις με πόδια σε κίνδυνο για εμφάνιση διαβητικών επιπλοκών.
 
 
 
 
 

Διαβήτης & Διατροφή

Ακρογωνιαίος λίθος στην επιτυχή αντιμετώπιση και διαχείριση του διαβήτη είναι η διατροφή. Γίνεται εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση προσαρμοσμένη στα δεδομένα του εκάστοτε ασθενούς (συνοδά νοσήματα, ωράριο εργασίας, γευστικές προτιμήσεις και συνήθειες του σπιτιού) έτσι ώστε να μην απαιτούνται ιδιαίτερα γεύματα που θα επιβάρυναν, εκτός των άλλων και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Υπάρχει δυνατότητα απρόσκοπτης επικοινωνίας με το ιατρείο μας και τη γιατρό μέσω τηλεφώνου, e-mail, messenger ή viber, ώστε ο ασθενής να νιώθει ασφαλής, έχοντας την υποστήριξη της γιατρού του.

Παρέχεται τέλος σε ασθενείς που ξεκινούν για πρώτη φορά ενέσιμη αγωγή η δωρεάν κατ' οίκον εκπαίδευσή τους στη συσκευή χορήγησης (στυλό) της ινσουλίνης ή άλλου φαρμάκου (GLP-1 αγωνιστή) που χορηγείται υποδορίως.

Το ιατρείο μας ΔΕΝ παρακολουθεί περιστατικά διαβήτη κύησης.
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε με την ιατρό

 
 
Όνομα
 
*
 
 
 
Email
 
*
 
 
 
 
Τηλέφωνο
 
 
 
Μήνυμα
 
*