Κλείστε ραντεβού online
 • Sakxarodis Diabitis Andreadou Aggeliki

  ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ

  Ένας απρόσκλητος επισκέπτης, που πρέπει να μάθουμε να ζούμε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Iατρείο Παθολογικό-Διαβητολογικό - Παχυσαρκίας

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ


Pathologiko Iatreio Andreadou Aggeliki
Παθολογικό Ιατρείο Ανδρεάδου Αγγελική

Η παθολογία είναι η βασική κλινική ειδικότητα με αντικείμενο την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των νοσημάτων των ενήλικων ασθενών.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του παθολογικού ιατρείου μας ο ασθενής αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και συστηματικά, με λήψη πλήρους  ιατρικού ιστορικού, φυσική εξέταση και συνολική αξιολόγηση των συμπτωμάτων του, η οποία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σωστής διάγνωσης και αποτελεσματικής θεραπείας.

Έμφαση δίνεται στην πρόληψη των διαφόρων ασθενειών, στη διατροφική καθοδήγηση και  γενικότερα στη βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας, ευεξίας και κατά συνέπεια της ποιότητας ζωήςTo ιατρείο μας διαθέτει διαγνωστικά εργαλεία όπως:

 • Tεστ υπνικής άπνοιας (portable sleep diagnosting testing)
  Απευθύνεται σε ασθενείς παχύσαρκους ή ασθενείς που ροχαλίζουν και εμφανίζουν τα εξής συμπτώματα:
      - Eπίμονους πονοκεφάλους
      - Υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας
      - Ασθενή μνήμη
      - Συμπτώματα κατάθλιψης και χρόνιας κόπωσης
      - Ύπνο μπροστά στην τηλεόραση
      - Ηλικιωμένους με καρδιακή ανεπάρκεια ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που παρουσιάζουν κατά τον ύπνο διαταραχές της αναπνοής.

 • Αναλυτή σύστασης σώματος Tanita
  Χρησιμοποιείται κυρίως στο διαβητολογικό ιατρείο και στο ιατρείο παχυσαρκίας. Στα πλαίσια του παθολογικού ιατρείου χρησιμοποιείται  για τη διαφορική διάγνωση αύξησης βάρους σώματος και τον προσδιορισμό της προέλευσης της αύξησης αυτής (λίπος, υγρά) καθώς και για την εκτίμηση του σπλαχνικού λίπους, σοβαρού αίτιου πολλών μεταβολικών διαταραχών.

 • Πελματογράφο EPS της COMEX
  Επίσης, χρήσιμο εργαλείο για ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα (πόνους στα γόνατα , στην πλάτη ή στη μέση) καθώς και για ασθενείς με διαβήτη ή παχυσαρκία.

Αντιμετωπιζόμενες παθήσεις:

Όλο το εύρος των παθολογικών νοσημάτων: λοιμώξεις, προβλήματα από πεπτικό, υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, διαβήτης, προδιαβήτης κ.λπ.


 • eurodiet