Κλείστε ραντεβού online
 • Sakxarodis Diabitis Andreadou Aggeliki

  ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ

  Ένας απρόσκλητος επισκέπτης, που πρέπει να μάθουμε να ζούμε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Iατρείο Παθολογικό-Διαβητολογικό - Παχυσαρκίας

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ


Tρεις είναι οι άξονες διαχείρισης στο τμήμα αυτό του ιατρείου μας:

 • Διερεύνηση παραμέτρων που οδήγησαν στο αυξημένο βάρος
 • Εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση
 • Ιατρική παρακολούθηση

Τίθενται SMART στόχοι σε σχέση με την επιθυμητή απώλεια βάρους.  (Specific = συγκεκριμένοι σε ό,τι αφορά στο πώς θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση, Measurable = μετρήσιμοι, Αchievable = Eφικτοί, Realistic = ρεαλιστικοί και Time bound = χρονικά δεσμευτικοί).

Οι διατροφικές οδηγίες εστιάζουν στο προσωπικό προφίλ του ατόμου που επιθυμεί να χάσει βάρος και είναι προσαρμοσμένες στην κατάσταση της υγείας του, τις συνθήκες της καθημερινότητάς του, την κοινωνική του ζωή, το ωράριο εργασίας του και τις γευστικές του προτιμήσεις.

Εναλλακτικά στο ιατρείο μας η απώλεια βάρους μπορεί να επιτευχθεί με την ιατρική μέθοδο απώλειας βάρους Eurodiet, μέθοδο με θεαματικά αποτελέσματα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις παχυσαρκίας.

Iatreio Paxysarkias Andreadou Aggeliki
Ιατρείο Παχυσαρκίας Ανδρεάδου Αγγελική

Και οι δύο προσεγγίσεις έχουν καταφέρει να βοηθήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων που απευθύνθηκαν στο ιατρείο μας  να απαλλαγούν από το επιπλέον βάρος τους, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και ευεξία τους. Εκτός από την απώλεια βάρους, έμφαση δίνεται στη διατροφική τους εκπαίδευση, προκειμένου να επιτευχθεί η από όλους επιθυμητή <διατήρηση βάρους>.

Τέλος οι τιμές είναι πολύ λογικές. Τα χρήματα δεν προκαταβάλλονται. Η χρέωση γίνεται ανά επίσκεψη.

Στόχος είναι η προσωπική προσέγγιση κάθε ασθενούς και η επίλυση του προβλήματός του με τρόπο επιστημονικό, αποτελεσματικό και ανθρώπινο.


 • eurodiet